Meer Ierland Blog


Rondreis Ierland


Om Ierland te ontdekken is een rondreis een fantastische optie. U kunt op deze manier alle delen van het land zien en het land, de cultuur en vooral de natuur echt ervaren. Zo kunt u er voor kiezen om met dit met de auto te doen, waarbij wij u aanbevelen een auto te huren in Ierland in plaats van met uw eigen auto met de boot te gaan, om een groepsreis te doen met de bus of om bijvoorbeeld heel stoer met de motor het land te ontdekken.

Rondreis Ierlandwandelen in ierland
U kunt eigenlijk in alle seizoenen naar Ierland toe voor een rondreis want het klimaat is vrij constant in veranderlijk zijn. In andere woorden, de ene dag kan het 18 graden zijn met een strakblauwe lucht en de volgende dag kan het 5 graden zijn en hagelen. Natuurlijk zitten er verschillen tussen December en Juli maar deze zijn veel minder groot dan in bijvoorbeeld Frankrijk.

Belfast
Een rondreis in Ierland moet eigenlijk altijd een van de twee grootste steden van Ierland bevatten: Dublin of Belfast. Ook moet uw rondreis een bezoek aan een oude ruïne bevatten en een bezoek aan een van de adembenemende meren. Vooral de natuur in het Zuid-Oosten van Ierland is fantastisch mooi; hier vindt je grote bergen die tot aan de zee lopen waardoor u grote kliffen en ravijnen kunt bezichtigen.

Bezienswaardighedenierland kust rotsen
Een andere tip is om het plaatsje Kells te bezoeken, wat zo een 100 kilometer ten noorden van Dublin ligt en op de wereld erfgoedlijst van UNESCO staat. Dit is een groen dal tussen grote heuvels die vol staat met oude kastelen, ruïnes en andere prachtige culturele bezienswaardigheden. Daarnaast zullen de bewoners van Ierland u verwelkomen met Irish beer, Ierse tradities en vooral gastvrijheid. U hoeft niet bang te zijn dat u in een verwaarloosd oud land komt, want alle steden zijn levendig, modern maar zullen een heel herkenbaar Iers uiterlijk hebben; wat dat precies inhoudt? Beleef het zelf!

#rondreis#ierland#belfast#auto#stedentrip

Permalink - Comments - Google - Rss rss icon updated @ 19 Feb 2013

Meedoen?