Jongerenvakanties zijn gemaakt om op een vroege leeftijd al kennis te maken met de reiswereld. Zo ben je samen met"/>

Meer Ierland Blog


Waarom meegaan op jongerenvakanties?


Jongerenvakanties zijn gemaakt om op een vroege leeftijd al kennis te maken met de reiswereld. Zo ben je samen met andere reizigers op pad naar diverse locaties en kun je deelnemen aan verschillende activiteiten. Simi Reizen heeft diverse jongerenreizen binnen het reisaanbod. Het leuke van het boeken van een jongerenreis, is dat ongeveer de helft van de reizigers alleen boekt.


Vaak gaan er mensen mee die het leuk vinden om andere reizigers te leren kennen om nieuwe vriendschappen op te bouwen. Het ideale aan jongeren vakanties is dan ook dat er altijd wel een leeftijdsgenootje tussen zit. Zo reis je af naar de leukste locaties samen met andere reizigers van jouw leeftijd. Als groep kun je dan deelnemen aan leuke  activiteiten en terrasjes pakken in de mooiste steden. Dit is ook de reden dat we bij Simi Reizen ervoor hebben gekozen om te specialiseren in jongerenreizen voor reizigers tussen de 18 en 32 jaar.


Het grootste voordeel aan de vakanties is dat je zelf niet urenlang bezig bent met het uitzoeken van een ideale vakantiebestemming en het opstellen van een programma dat aansluit op iedereen zijn wensen. Het programma is al voor je opgesteld en dat is bij iedere reiziger dan ook bekend. Zo sta je niet opeens voor het probleem dat een deel van de groep de activiteit niet leuk vindt en besluit het niet te doen! Alles onderneem je echt als groep en dat maakt dat de vriendschappen die ontstaan tijdens deze reizen heel hecht zijn!


Wat voor een soort jongeren reizen bestaan er?


Reizen speciaal voor jongeren heb je echt in alle soorten en maten. Er zijn uitgaansvakanties, maar zo ook zijn er intensieve wandelvakanties of zelfs vakanties waar je echt cultuur gaat snuiven. Zo trekken steden als Kroatië en Griekenland de gezelligheid makers aan. Zij houden ervan om een drankje te doen en samen deel te nemen aan diverse activiteiten. Maar zo ook zijn er rondreizen in Noorwegen of Zweden waar je als groep enkele dagen een wandeling gaat maken door prachtige bergen om vervolgens te kamperen in de natuur.


Je kunt het zo gek maken als je wilt. Elke bestemming heeft dan ook een ander programma. De één is intensiever dan de ander. Je zult vooral moeten weten waar je naar zoekt en een programma vinden die echt aansluit op jouw wens!


Simi Reizen heeft een aantal jongerenvakanties die heel populair zijn. Hieronder worden een aantal suggesties gegeven van bijzondere vakanties die je kunt maken die Simi Reizen aanbiedt!


Bali Jongerenreis


Bali is een van de populairste jongerenreizen die er zijn. Op dit eiland gelegen in Azië valt er veel te beleven op het gebied van strand, cultuur en natuur. Tijdens de reizen naar Bali ga je niet alleen dagenlang heerlijk op het strand relaxen, maar ga je ook een bezoek brengen aan verschillende tempels en beklim je zelfs een vulkaan. Op dit eiland is er zoveel te beleven en zo kun je op Bali ook leuk uitgaan. Er is immers een reden dat de vakanties voor jongeren naar Bali zo populair zijn!


Avontuurlijke jongerenvakantie Bulgarije


De rondreizen naar Bulgarije zijn er voor de reizigers die iets meer houden van wat cultuur snuiven en het opdoen van meer kennis over de historie van steden en gebouwen in de bijzondere steden van Bulgarije. Maar niet alleen ontdek je de bijzondere steden van Bulgarije, maar ook maak je prachtige wandeltochten door de Bulgaarse natuur. Bulgarije ontdek je inclusief diverse leuke excursies. Beleef het avontuur tijdens het raften en kanoën! Of zoek de spanning op tijdens een bezoek aan een adventure park klimtuin.


Frankrijk Adventure Week


Je zult voor het beleven van veel avontuur niet snel denken aan Frankrijk, maar toch is dit een reis die toch regelmatig vol komt te zitten. De Frankrijk Adventure Week beleef je in een klein dorpje, Guillestre, gelegen midden in de Franse Alpen waar veel watersportactiviteiten mogelijk zijn. Dit maakt dat de jongeren vakanties naar Frankrijk zeer avontuurlijk zijn. Zo maak je kennis met veel verschillende wateractiviteiten en zul je er met zijn allen een gezellige camping van maken.


Diverse reizen naar Kroatië


Simi Reizen kent drie reizen naar Kroatië, waarop je Kroatië op diverse manieren kunt leren kennen. Verblijf je liever in een luxe hotel aan de boulevard, of beleef je liever het avontuur op een knusse camping op 30 meter van het strand. Nog een heel bijzondere manier om Kroatië te verkennen is per boot. Je hopt van eiland naar eiland om te zien hoe de verschillende kuststeden van elkaar verschillen. De Kroatië vakanties zijn echte feestvakanties. Ga bijvoorbeeld uit in Split en drink in de avonden cocktails op het terras na het beleven van toffe activiteiten.


Natuurcamping en unieke rondreis Slovenië


Slovenië is door toeristen nog niet helemaal ontdekt. Dat maakt het de perfecte locatie voor een Simi reis! Wij hebben twee reizen naar Slovenië in het pakket zitten. Tijdens het beleven van de eerste reis verblijf je op een knusse camping midden in de natuur. Hier beleef je diverse activiteiten zoals kajakken en canyoning. Ook breng je een bezoek aan een van de mooiste meren in heel Slovenië, het meer Bled!


Tijdens de andere jongerenreis zul je het landschap zien veranderen tijdens een kajak rondreis, waarbij je vijf dagen het water opduikt. Je overnacht op diverse campings en beleeft een hoop avontuur! Ook als je geen professioneel kajakker bent.


Cultuurreis Thailand


Ook Thailand is de afgelopen jaren heel populair voor het beleven van jongerenvakanties. De diversiteit van het landschap en de vriendelijke bevolking maakt dat er steeds meer reizigers naartoe komen. Begin de reis in de hoofdstad: Bangkok en reis vervolgens door naar Chiang Mai, waar je kennis gaat maken met de cultuur en diverse activiteiten. Tot slot sluit je de jongerenvakantie af op het strand van Phuket waar je de laatste paar dagen gaat genieten van een hoop wateravontuur. 


Er zijn een hoop andere jongerenvakanties mogelijk. Je zult vooral moeten weten wat je te wachten staat en welk programma het beste op jouw wensen aansluit. Je moet vooral een hoop plezier beleven, ook tijdens het uitzoeken en boeken van de reis!


#

Permalink - Comments - Google - Rss rss icon updated @ 01 Jan 1970

Meedoen?